Thaiföld - Több érdekes hely a Thai öbölben

(Oldalak) > > > Több érdekes hely a Thai öbölben

Thaiföld egy hihetetlenül érdekes ország és látogatóinak véget nem érő ismerkedési lehetőségeket nyújt. A Thai – öböl, amely több, mint 750 kisebb és nagyobb szigetből áll, egyedi egzotikus természetet, gyönyörű tengert, csodás helyeket kínál a búvárkodáshoz  és minőségi szálláshelyekkel és szolgáltatásokkal kényezteti az ide látogatókat. Nézzük meg, hogy milyen további érdekes helyek léteznek a Thai – öbölben.

Ko Bolon

Ko Bolon kisebb szigetek, amelyek a Petra Islands nemzeti parkban találhatóak. A búvárkodás és a tenger alatti élet szerelmeseinek ez egy igazi paradicsom, mert találni itt olyan egzotikus halakat, mint például a tigrishal, tengeri csillagok és elragadó színes korallokat. Ezek a szigetek azok számára ideálisak, akik vágynak az érintetlen tájra, a kristálytiszta tengerre és a romanitkus nyaralásra a városi zajtól és forgalomtól távol.

Ko Adang

Ko Adang vagy a korallok földje egy szigetcsoport a Tarutao nemzeti parkban. Ezek a szigetek rengeteg természeti jelenséggel rendelkeznek, mint a nagy kristály tó, vízesések, patakocskák vagy a véget nem érő fehér homokos strandok, amelyeket a nyugodt, kristálytiszta tenger mos.

Ko Hin Ngam

Ko Hin Ngam szigete a Ko Adang szigetcsoportba tartozik és az itt található természeti jelenségek a turisták millióit vonzzák az egész világból. Ezen érdekesség a nagy kicsillogított kövek, amelyek egész évszázadokon keresztül formálódtak gyönyörű ovális alakzatra és egyedi sima felülettel rendelkeznek. A kövek minden színben játszanak a fehértől egész a vörösig, barnáig és csíkokkal és más alakzatokkal díszítettek, amiket maga a természet alkotott meg. A szigeten nincs lehetőség elszállásolásra, de ez nem változtat azon a tényen, hogy ez a hely a romanitkus kirándulásoknak lett teremtve.

Ko Kradan

Ez a 600 hold nagyságú sziget, amely a Hat Chao Mai nemzeti park igazgatása alá esik, nagyon gazdag elsősorban kókuszpálmákban és gumifában, ezen ültetvények a sziget sok részén megtalálhatóak. Ko Kradan nagyon kellemes elszállásolási lehetőségeket kínál, amelyet kiegészítenek a tiszta strandok fehér, selymes homokkal és elsősorban az áttetsző víz, amely a színes korallok és a tengervíz alatti élet megismerését teszi lehetővé.

Ko Hay

A Ko Hay sziget, amely Phuket szigetétől délre fekszik, elsősorban gyönyörű korall – zátonyainak és két lélegzetelállító strandjának, az északi és a déli részen, köszönhetően ismert. Ez a korall sziget természetesen magas minőségű szállást, búvárkodást és más szórakozási lehetőségeket  biztosít.
 
Ko Chang

Ko Chang szigete a turisták körében kedvelt sziget. 30 kilométeres hosszával és 18 kilométeres szélességével a második legnagyobb sziget címével büszkélkedhet Thaiföldön. Ha azt gondolja, hogy itt egy forgalmas idegenforgalmi központot talál, akkor kellemesen meg fog lepődni. Ugyanis Ko Chang egy nyugodt és érintetlen egzotikus hely, rengeteg hosszú stranddal, korallokkal és gazdag

Legutóbbi érdekességek...

27.10.2011 A Mekong folyó
22.12.2009 IX.Rama király
30.07.2009 Théraváda buddhizmus

Utoljára a fórumban...

24.05.2011 Vízum

Utolsó fényképek...

Öböl a szigeten
Sétány
Magányos sziget
Séta
Várakozó csónakok