Thaiföld - Szállás

(Oldalak) > > > Szállás

A thaiföldi szálláslehetőségeknek egy egész sora létezik. Luxus hotelok, panziók, bungalók, vagy kempingek. Elég csak választani a számunkra kedveset. Thaiföld olyan luxushotelokkal dicsekedhet, amelyek a kényelem és komfort minden fajtáját kínálják. Ezekben nemcsak a szállást találja meg, hanem társasági életet is, bárok, medencék, sportcentrumok és márkás butikok képében. A középkategória hoteleiben és panzióiban való szállás ugyanígy nyújt minőséget, tisztaságot és nagyon kellemes személyzetet is. A legolcsóbb szálláslehetőségek a belföldön találhatók lényegében és egy közös fürdővel és nagy piszokkal fog kellenie megelégednie. De nézzük is meg közelebbről az összes tendelkezésre álló szálláslehetőséget.

Értékelés: Thaifold last minute utak, letenky

Panziók, szállások Thaiföldön

A panziókban és szálláshelyeken való elszállásolás a legelterjedtebb szállásfajtához tartozik. A panziók nagy része a tömegek által látogatott turisztikai központokban és a tengerpartoknál találhatóak. Az elszállásolás minősége nagyon jó, néhány komplexum kínál kiegészítő szolgáltatásokat is, mint a medence és az étterem. A szobák klimatizáltak és tiszták. Természetesen itt is érvényes, hogy a szállás minősége függ a helyszíntől és a berendezés fajtájától. Ha tényleg spórolni szeretne, akkor meg fog kellenie elégednie az alap felszereltséggel és közös fürdővel, WC-vel. Azonban ennek is megvannak az előnyei. A megspórolt pénzt utazásra és szórakozásra lehet fordítani.

Nemzeti parkok és kempingek

A nemzeti parkokban és a kempingekben való szállás főleg a fiatal látogatókat vonzza, akik a kanaldokat keresik. Lakhatnak saját sátorban vagy bungalóban. Ne felejtse el, hogy majdnem minden egyes nemzeti parkban ki vannak jelölve a kempingezéshez, sátorozásra szánt helyek, ezért szükséges a foglalás és a szállás megbeszélése előlre. Ha eme variáció mellett dönt, akkor készítsen elő rovarírtószereket és moszkítók elleni hálót, hálózsákot.

A hagyományos thai hotelok

Ha szeretné megismerni a thai kultúrát minden oldalról, akkor válassza a hagyományos thai stílusban épített hotelt. Felimerheti a specifikus jelekről, amelyek az épületet és a környezetet  díszítik. A szobák visszafogottan vannak berendezve, de kellő kényelmet biztosítanak. Ha szeretne klimatizált szobát televízióval, hűtőszekrénnyel és folyó melegvízzel, akkor elég csak hozzáfizetnie egy jobb szobáért. A többet látogatott területeken ezek a hotelok magasabb szinten és jobban felszereltek.

Szabadság resortok

Az ún. rezortokat majdnem mindegyik turisztikai területen megtalálni. Általában a városi forgalmon kívül helyezkednek el, és így az egész családnak a nyugalom oázisai. Szembetalálhatja itt magát a kitűnő kiszolgálással, amely teljesíti minden kívánságát és a legízletesebb falatokat teszi le Ön elé. Úgy ahogy más országokban, úgy Thaiföldön is a rezortok kínálják a szórakozási lehetőségek végelláthatatlan sorát. Szaunák, teniszpályák, medencék, a lehetőség sora tényleg széles.

Luxus hotelok Thaiföldön

Thaiföldön luxus hotelokból nincs hiány. Csak a legmagasabb minőséget kínálják mint elszállásolás, mint a vendégeknek nyújott szolgáltatások szintjén. Ezen árkategória hoteljai  az igazi luxust kínálják: minibárok a szobákon, üzletközpontokat, wellness központokat és a nemzetközi konyhát szintén. Ezeket a hotelokat azonban csak a nagyobb városokban találja meg, úgy, mint Bangkok, Chiang Rai, Hat Yai, Kanchanaburi. És milyen hotelokkal találkozhat lényegében? Ne tévessze szem elől a  Hiltont, Holiday Inn-t vagy a Royal Gardent.

Iránymutató árak

A legolcsóbb szállás Thaiföldön akár kevesebb, mint 100 bahtába is kerülhet egy éjszakára (100Bahta = cca 600 Ft), a középkategóriás szállás körülbelül 500 bahtába jön ki egy éjszakára, és a luxushotelokban néha akár csillagászati összegekkel is találkozhat. Lakhat akár stílusos, csak természetes anyagokból készült bungalókban is, ahol egy éjszaka körülbelül 200 bahtába jön bele.

Legutóbbi érdekességek...

27.10.2011 A Mekong folyó
22.12.2009 IX.Rama király
30.07.2009 Théraváda buddhizmus

Utoljára a fórumban...

24.05.2011 Vízum

Utolsó fényképek...

Öböl a szigeten
Sétány
Magányos sziget
Séta
Várakozó csónakok