Thaiföld - Phi Phi

(Oldalak) > > > Phi Phi

A Phi – Phi szigetcsoport nagy valószínűséggel a legszebb vidéke Thaiföldnek. Gyönyörű szigetekkel és gazdag tengeralatti világgal, homokos tengerpartokkal és sűrű dzsungellal  büszkélkedhet. Ez a terület ideális a sokarcú természet megismeréséhez, főképpen a romanitkus percek, pihenés és egy nyugodt nyaralás átélésére.

Phi – Phi legszebb és legváltozatosabb szigete a Phi Phi Le. Éppen ebből az okból kifolyólag választották a filmesek a Part c., Leonardo DiCaprio főszereplésével játszódó film forgatásának helyszínéül. Ha úgy dönt, hogy meglátogatja ezt a szép szigetet, akkor készüljön fel rá, hogy szószerint földi paradicsom fogja várni, amely a magányos partok, meredek sziklapartok, azúrkék tenger és a búvárkodásra teremtett végelláthatatlan helyek képében jelenik meg. Ezt a helyet semmiképp se hagyja ki, az igazi tökéletesség várja, és az emlékek egy életre megmaradnak.

Másik ismert sziget a Phi Phi Don. Még mindig állandóan lakott. Úgyszintén, ahogy Phi Phi Le, egy lélegzetelállító kulisszát kínál, amelyben főszerepet a mészkő sziklák, a smaragdszínű tenger játsza – mindezek együtt pedig minden egyes idelátogatót elkápráztatnak. Phi Phi Don fő csábító ereje a homokos Ao Ton Sai tengerpartból ered. A fehér homokja egy hatalmas hegységig húzódik és rögtön a tengerben végződik. Ha a sziget egy másik arcát is meg szeretné ismerni, akkor használja ki valamelyik megismerő hajókirándulást a sziget körül a sok közül.

További csodálatos sziegetek közé tartozik a Moskyto vagy a  Bamboo.

Ha pihenésre, nyugalomra, búvárkodásra és főleg arra vágyik, hogy megismerje az igazi paradicsomot a földön, akkor ne habozzon, hisz Phi – Phi csak Önre vár.

Legutóbbi érdekességek...

27.10.2011 A Mekong folyó
22.12.2009 IX.Rama király
30.07.2009 Théraváda buddhizmus

Utoljára a fórumban...

24.05.2011 Vízum

Utolsó fényképek...

Öböl a szigeten
Sétány
Magányos sziget
Séta
Várakozó csónakok