Thaiföld - Krabi

(Oldalak) > > > Krabi

Krabi vidéke vita nélkül az egyik legfestőibb és legszebb helyek közé tartozik Thaiföldön. Ez a tartomány jellegzetes mészkő masszívumairól, amelyek az azúrkék tengerből csúcsosodnak ki és hatalmasságukkal elámítják az ide látogatókat. Krabi az Andamán part mentén terül el és elvarázsolja elhagyatott lagúnáival, érintetlen strandjaival és égszínkék tengerével. Mindez kelti életre az igazi relaxációs légkört, annál is inkább, mert az elszállásolási lehetőségek itt korlátozottak, ami okból kifolyólag nem hatolt be a tömegturizmus és a környezet érintetlen.

Ha kicsit ki szeretné magát pihenni a naptól és a merülésektől, akkor menjen és fedezze fel a környéket, pontosabban a Tigris Barlangját, amely thaiföldi neve Wat Tham Seua. A Tigris Barlang egy templom komplexum körülbelül 7 kilométerre Krabitól, aminek hatalmasságát egy templom adja meg magán a csúcson. 1200 lépcső vezet fel hozzá, de megéri legyőzni őket, mert fent felejthetetlen kilátás várja a vidékre, és bizton állítható, hogy még a lélegzete is eláll az Ön elé táruló képtől.

További érdekes helyek Krabi környékén

Körülbelül 40 kilométerre délre található Khlong Thom városa, amely a Wat Khlong Thom templomban elhelyezett múzeumáról ismert. Másik érdekes hely a Ao Nang öböl, amely nyugodt légkörével és rengeteg kicsiny szigetével büszkélkedhet. Az igazi azoknak, akik szeretik a szép kilátást és a romantikus környezetet. Talán a legközkedveltebb strand ezen a vidéken a Tham Phra Nang és ne hagyja ki valamely sziget meglátogatását a sok közül, mint amilyenek a Ko Poda, Ko Hong vagy Ko Huan Kwan. Itt található a nagyszabású és csodálatos tengeri park, a Phi Phi-Hat Napparat Thara, ami 390Km2 területen fekszik. Káprázatos állatvilággal rendelkezik – egzotikus madarak, emlősök, medvék és leopárdok várják.

Legutóbbi érdekességek...

27.10.2011 A Mekong folyó
22.12.2009 IX.Rama király
30.07.2009 Théraváda buddhizmus

Utoljára a fórumban...

24.05.2011 Vízum

Utolsó fényképek...

Öböl a szigeten
Sétány
Magányos sziget
Séta
Várakozó csónakok